Szállítás

A házhoz szállítás díja, GLS futársolgálattal, teljes Magyarország területén bruttó 1990 Forint, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Külföldre történő szállítás esetén a célország és a megrendelt termék(ek) súlya alapján számolja ki a webáruház a pontos szállítási díjat, melyet a megrendelés elküldése előtt ellenőrizhetsz.

Az egyes termékek szállítási ideje eltérő lehet. Az adott termékre vonatkozó szállítási idő, a termék adatlapján a „Szállítási idő” mező mellett látható információ. Átlagos szállítási idő raktáron lévő termékek esetében munkanapokon 15:00-ig leadott megrendelés esetén 1 munkanap, 15:00 után vagy hétvégén leadott megrendelés esetén 2 munkanap. Például egy szerdán 12:38-kor leadott megrendelést már csütörtökön kézhez kapsz, míg egy pénteken 16:45-kor leadott megrendelést kedden fogunk házhoz szállítani Neked.

Átvételi csomagpontok (csomagautomata)

Lehetőséged van 34 országba Packeta csomagpontra kérni a szállítást. A nemzetközi átvételi pontok listáját itt találod. 

A magyarországi Packeta átvételi pontok listáját itt találod meg.

A kiválaszott átvételi pontot a Rendelés leadása után tudod megadni. 

Az átvteli pontra rendelés esetén teljes Magyarország területén Packeta, Foxpost és GLS esetén bruttó 1690 Forint, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

Fizetés

Jelenleg a következő fizetési módokat választhatod:
  • Online, kártyával (Apple Pay, Google Pay)
  • Előre utalással (Bankszámlaszám: 10918001-00000109-84420000)
  • OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával
  • PayPal
  • Utánvéttel

Csomagcsere

Csomagcsere kérése csak lakcímre lehetséges, amit GLS-el tudunk küldeni és a díja 1990 Ft. Ebben az esetben mi küldjük neked az új választott terméket vagy méretet és neked csak annyi a feladatod, hogy a rossz méretet becsomagolod és átadott a futárnak, amikor érkezik az új csomagoddal. A futár viszi magával a szükséges matricát, amit majd ráragaszt a csomagra. 

Mi az az utánvét kezelési költség?

Ez egy 390 Forintos adminisztrációs költség.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted.

Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, SZÉP kártya, Apple Pay, Google Pay, Paypal vagy előre utalás).