Szállítás

A házhoz szállítás díja, GLS futársolgálattal, teljes Magyarország területén bruttó 1190 Forint, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Külföldre történő szállítás esetén a célország és a megrendelt termék(ek) súlya alapján számolja ki a webáruház a pontos szállítási díjat, melyet a megrendelés elküldése előtt ellenőrizhetsz.

Az egyes termékek szállítási ideje eltérő lehet. Az adott termékre vonatkozó szállítási idő, a termék adatlapján a „Szállítási idő” mező mellett látható információ. Átlagos szállítási idő raktáron lévő termékek esetében munkanapokon 13:00-ig leadott megrendelés esetén 1 munkanap, 13:00 után vagy hétvégén leadott megrendelés esetén 2 munkanap. Például egy szerdán 12:38-kor leadott megrendelést már csütörtökön kézhez kapsz, míg egy pénteken 13:45-kor leadott megrendelést kedden fogunk házhoz szállítani Neked.

Átvételi pontok

Lehetőséged van a csomagküldés.hu segítségével átvételi pontra kérni a szállítást. 

Az átvételi pontok listáját itt találod meg. 

A kiválaszott átvételi pontot a Kosár oldalon tudod megadni. 

Az átvteli pontra rendelés esetén teljes Magyarország területén bruttó 1190 Forint, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

Fizetés

Jelenleg a következő fizetési módokat választhatod:
  • Online, kártyával
  • Előre utalással (Bankszámlaszám: 10918001-00000109-84420000)
  • OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával
  • Utánvéttel

Mi az az utánvét kezelési költség?

Ez egy 290 Forintos adminisztrációs költség.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted.

Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, Paypal, SZÉP kártya, Apple Pay, előre utalás).

Sikeresen feliratkoztál
Ezzel a címmel már regisztráltál