Gyakran Ismételt Kérdések
Igen, de jelenleg csak az OTP SZÉP kártyádat tudjuk elfogadni.
A házhoz szállítás díja teljes Magyarország területén bruttó 1190 Forint, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Külföldre történő szállítás esetén a célország és a megrendelt termék(ek) súlya alapján számolja ki a webáruház a pontos szállítási díjat, melyet a megrendelés elküldése előtt ellenőrizhetsz.
Az egyes termékek szállítási ideje eltérő lehet. Az adott termékre vonatkozó szállítási idő, a termék adatlapján a „Szállítási idő” mező mellett látható információ.
Átlagos szállítási idő raktáron lévő termékek esetében munkanapokon 13:00-ig leadott megrendelés esetén 1 munkanap, 13:00 után vagy hétvégén leadott megrendelés esetén 2 munkanap.
Például egy szerdán 12:38-kor leadott megrendelést már csütörtökön kézhez kapsz, míg egy pénteken 13:45-kor leadott megrendelést kedden fogunk házhoz szállítani Neked.
Igen, megrendelésedet személyesen is átveheted budapesti üzletünkben, ahol minden, a webáruházban "Raktáron" státusszal jelzett termék azonnal rendelkezésre áll és megvásárolható. Címünk: 1064 Budapest, Rózsa u. 90. Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9:00 - 18:30, szombat: 10:00 - 14:00
Az átutaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos: Sportmánia Kft.
Bankszámlaszám: 10701324-66825395-51100005
Számlavezető bank: CIB Bank

Külföldi bankból történő utalás esetén:

IBAN (nemzetközi) számlaszám: HU86 1070 1324 6682 5395 5110 0005
Swift kód: CIBHHUHB

Kérjük a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesd fel a nevedet és a visszaigazoló levélben található megrendelés számát.
A feliratozás ára bruttó 2000 Ft / név és bruttó 2000 Ft / szám(ok), függetlenül a karakterek számától.
A feliratozás a termék normál szállítási idején felül még körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe.
A termékekre minden esetben eredeti felirat kerül, ami mindenben (szín, betűtípus, logó) megegyezik a játékosok által viselt mezeken látható feliratokkal. Külön kérésre természetesen ettől eltérő, akár teljesen egyedi feliratot is el tudunk készíteni.
Amennyiben a megrendelt termék mérete nem lett megfelelő, természetesen van lehetőség cserére. Ha ugyanabból a termékből nem áll rendelkezésre a kívánt méret, értékegyeztetéssel szabadon cserélheted bármely más termékünkre. Ha nem találsz kedvedre valót, amire szívesen cserélnél, visszavesszük a terméket és visszafizetjük Neked a vételárát.
A termék átvételétől számítva 365 nap áll rendelkezésedre a termék cseréjéhez. Igen, kerek egy év! :) A terméket kizárólag új, hordatlan állapotban, az eredeti csomagolások és címkék megléte esetén tudjuk cserélni.
A termék cseréjéről ügyfélszolgálatunk minden esetben külön egyeztet Veled. A cserét általában csomagcserével bonyolítjuk, vagyis amikor a futár viszi Neked az új terméket, akkor elhozza Tőled a régit. A csomagcsere díja (új termék kiszállítása, régi termék visszaszállítása) összesen 1580 Ft. Amennyiben személyesen ellátogatsz üzletünkbe, abban az esetben természetesen nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod. Üzletünk címe: 1064 Budapest, Rózsa u. 90. Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9:00 - 17:30, szombat: 10:00 - 14:00.
Csak küldd vissza nekünk vagy hozd be hozzánk személyesen és mi szó nélkül visszafizetjük a termék árát. Címünk: Sportmánia Kft., 1064 Budapest, Rózsa u. 90. Ha postázod a terméket, érdemes ajánlott küldeményként feladnod, így nyoma van és probléma esetén visszakereshető.
A termék átvételétől számítva 365 nap áll rendelkezésedre a termék visszaküldéséhez. Igen, kerek egy év! :) A terméket kizárólag új, hordatlan állapotban, az eredeti csomagolások és címkék megléte esetén tudjuk visszavenni és visszafizetni az árát.
Jelenleg csak a boltunkban, személyesen van lehetőséged a beváltásra.
Autóval, a Podmaniczky utcából egyirányú a Rózsa utca.
Tömegközlekedéssel, 73 vagy 76-os trolival a Ferdinánd híd-Izabella utcai megállónál kell leszállnod.
4-6-os villamossal, Oktogon és a Nyugati pályudvartól is kb. 7-8 perc séta!
És szinte lehetetlen megállni autóval ;)
Sikeresen feliratkoztál
Ezzel a címmel már regisztráltál